Preskočiť na obsah

Hainburg 2012

Pozdravujem vospolok priatelia!

1.Oznamujem, že Hainburg 2012 bol úspešne uskutočnený!

2.Všetci len sľubovali,a sľubovali….a nakoniec sme sa postavili na Štartovnú čiaru len  traja: Luciša,Ing.Milan P. a moja maličkosť.

3.Bola to síce najnižšia účasť v histórii podujatia, ale nevadí, o to viac to bola skoro rodinná akcia!

4.Minimálne nám zostalo viac šampanského na prípitku na ostrohu, aj viac času na rozhovory…o.i. aj so sympatickým domorodcom z najbližšej rak. obce Markthof, a inými náhodnými turistami!

5.Po absolvovaní príjemného posedenia v reštaurácii Donau Beach na nábreží v Hainburgu, a odjazdu domov sa zdvihol taký silný spodný vietor, ze nám skoro ustrelilo pádla, a problémom bolo aj poriadne  „trafiť medzi bójky“!

6.Pod Devínom sa vietor zrazu zmenil na horný, takže sme pre zmenu zase skoro surfovali!

7.Jazda ramenom to ale úplne skľudnila a dojazd bol úplne pohodový.

8.Rezumé:

Počet účastníkov: 3, z toho 1 žena a 2 muži,
Počet kategórií:  3,
Stav „SUPERKLUBU HAINBURSKÝCH PROTIPRÚDNIKOV“ zostal na pôvodnom stave, t.j. na 23, t.j. 5 žien a 18 mužov, keďže sme to všetci už v minulosti urobili…
Za všetky doterajšie ročníky „Hainburgov“ bola účasť 58 ľudí,
Počet doteraz absolvovaných kategórií, keďže Milan išiel na najpomalšej lodi histórie- K1 PLAST TURIST- a vytvoril tak novú kategóriu, sa zvýšil na 12!
Absolvovaná vzdialenosť hore a dolu prúdom:24,09 km.

9.Výhony boli síce zaliate, zato pulzar na sútoku bol mimoriadne jedovatý- ja som ho spravil až na 4-tý krát!

10.Obťažnosť hodnotím tak na  ***+, vodočet v Devíne  bol 344cm,Teplota vody 15st.C, Teplota vzduchu cca 18-19 st.C, veterno, polooblačno……a nádherné oblaky, voda, obloha, lode, rameno,…a vôbec!

11.Do budúcna si v predstihu hlavný organizátor vyhradzuje- najmä pre neinformovanosť potencionálnych prvoúčastníkov pritvrdiť podmienky účasti na podujatí, tak aby nedošlo k nejakým neprístojnostiam! A je možné, že to bude formou previerky testom na témy:-Hraničné-Malý okruh-Veľký okruh-Super veľký okruh-hraničný pätník-Larsenka-panelka-ostrov Sihoť-sihoťový most1-sihoťový most2-prečerpávačka-nemecká pláž-výhony-pulzar-Dunaj-Morava-ostroh-Devín-Sandberg-potok Russbach-Moravské pole-Donau Auen-Donau Beach-Wiener Schnitzel-Sacher Torte-víťazná cigara-Braunsberg-Schlossberg-TwinCity-limnigraf… a mnoho ďalších!

Tak teda poslúchajte, trénujte…a udržujte mailovú komunikáciu!
PS

Poznámka: A aby som nezabudol pre vizuál.stránku klik na:https://picasaweb.google.com/aveslova/20120513HAINBURG9Roc?authkey=Gv1sRgCKf3_d6x-JbROw