Preskočiť na obsah

Adrenalín pri nakrúcaní

Speváčka, textárka a skladateľka Janais zverejnila novú pieseň Na dosah spolu s romantickým videoklipom. Nakrútil ho Jakub Steinecker na speváčkiných obľúbených miestach západného Slovenska. Janais si pri nakrúcaní užila adrenalínové dobrodružstvá a v klipe si prvýkrát po 13 rokoch ich spoločného života „zahral“ aj jej manžel.

Na scenári videoklipu Janais spolupracovala s Jakubom Steineckerom, ktorý sa postaral aj o réžiu, strih, finalizáciu klipu a spolu s Miňom Debnárom sa postavil aj za kameru. „Nakrúcali sme na mojich obľúbených miestach západného Slovenska – v lese na Záhorí, pri Dražovskom kostolíku, na hradisku Molpír v Smoleniciach, v Hamuliakove pri Dunaji aj v Karloveskom ramene. V lese na Záhorí som ležala na zemi v machu a neustále po mne čosi liezlo. Väčšinou to boli mravce a bolo to naozaj nepríjemné, no keď mi po krku liezli dva pavúky, vtedy už zvrieskol aj môj manžel, vraj to vyzeralo ako z hororu. Pri nakrúcaní na móle v Hamuliakove mi zas väčšinu času drkotali zuby. Točili sme totiž pri západe slnka a príšerne sa na večer ochladilo,“ prezradila Janais. 

Najkrajším zážitkom z celého nakrúcania klipu bolo pre Janais člnkovanie s manželom. Pri týchto scénach pomohol štábu Michal Šeďo z Klubu vodných športov Karlova Ves. „Žijem v Karlovej Vsi už 10 rokov a ku Karloveskému ramenu chodíme radi s deťmi na prechádzky, no po prvýkrát v živote som tu člnkovala. Dvakrát sme sa takmer s kameramanom a mojím manželom prevrátili, ale myslím, že práve to nás nabudilo poriadnym adrenalínom. Môj manžel Peter sa síce objaví vo videoklipe až v úplnom závere, ale práve to dáva celému príbehu zmysel. Môj pohľad do kamery je vlastne pohľad na neho, ktorý ma sprevádza na rôzne miesta počas celého natáčania, teda životom ako takým. Je to môj prvý videoklip, v ktorom sa manžel objavil. Trvalo mu to ‚len‘ trinásť rokov,“ uzatvára s úsmevom Janais.

Odkaz ma celú tlačovú správu